"Eerste proefversie met eigen data gratis!"

 

“Een dashboard is een visuele weergave van de belangrijkste informatie die nodig is om één of meer doelstellingen
te behalen, geconsolideerd en gerangschikt op één enkel scherm, zodat de
informatie in een oogopslag kan worden bekeken.”

S. Few

Update service

 

Een dashboard zal voorzien moeten worden van gegevens. Dit kan op verschillende manieren geregeld worden. U kunt de update periodiek door ons laten doen of u kunt een XML versie van het dashboard laten ontwikkelen waarmee u zelf het updateproces kunt verzorgen.

Zelf verversen (XML versie)

U kunt er voor kiezen om de XML versie van het dashboard te nemen. Op die manier heeft u het verversingsproces in eigen hand. Dit vereist echter wel enige capaciteit van uw beheer en hosting afdeling. U zet namelijk het dashboard op uw server (map httpdocs) samen met het .xml bestand. Het .xml bestand wordt namelijk door u zelf aangemaakt en op uw server geplaatst waarna het dashboard is ge-update. Het .xml bestand kunt u op eenvoudige wijze updaten door de gegevens in te vullen in het door ons opgemaakte excelsheet, waarna u het omzet in .xml.

Hosting

Wilt u uw hosting afdeling ontzien dan kunt u het dashboard bij ons laten hosten. U krijgt van ons eenzelfde excelsheet waarmee u de data om kan zetten naar .xml maar ook een extra knop waarmee u de data kan uploaden naar onze site. Via een uploadscherm kunt u het xml bestand telkens uploaden waarna de nieuwe data zichtbaar wordt bij opstarten van uw dashboard. Belangrijk om te vermelden is dat verkeer van en naar de site versleuteld wordt verstuurd (SSL beveiligd). U hoeft dan niet bang te zijn dat kwaadwillenden uw data kunnen inzien. Kijkt u voor een voorbeeld van hoe dit gaat bij de omschrijvingen van de prefab dashboards en volg de instructies bij het Excel.

Laten updaten

Heeft u eenmalig een dashboard bij ons gekocht of een proefversie op maat laten maken of heeft u zelf een dashboard ontwikkeld en wilt u deze regelmatig ververst hebben dan is de update service wellicht iets voor u. De update service is bedoeld om de dashboards wekelijks, maandelijks of periodiek te laten verversen door ons. U kunt er dan voor kiezen om het updaten door ons te laten verzorgen. U stuurt bijvoorbeeld wekelijks op maandagochtend de gegevens in Excel op en wij zorgen dat binnen twee uur het ververste dashboard weer teruggeleverd wordt waarna u het onder uw personeel kunt verspreiden.

Heeft u vragen stuurt u a.u.b. een mail naar info@dashboardsnu.nl,  , belt u naar 020 - 770 75 17 of vult u het contactformulier in. Wij nemen binnen een dag contact met u op.

N.B. Vaak is het zo dat de dashboards die we in de webshop aanbieden niet helemaal aansluiten aan uw eigen exceldata. Spreekt u deze wensen met ons door en wij kunnen een dashboard op maat voor u maken. Een eerste proefopzet van een dashboard is gratis.