"Eerste proefversie met eigen data gratis!"

 

“Een dashboard is een visuele weergave van de belangrijkste informatie die nodig is om één of meer doelstellingen
te behalen, geconsolideerd en gerangschikt op één enkel scherm, zodat de
informatie in een oogopslag kan worden bekeken.”

S. Few

Hoe werkt het?

 

Deze website is bedoeld om u wegwijs te maken in de mogelijkheden van dashboards en te laten zien hoe deze voor u zouden kunnen werken. Van alle dashboards zijn interactieve voorbeelden te bekijken. Van de dashboards uit de prefab sectie kunt u ook uw eigen data inladen middels het excelsheet dat u kunt vinden bij de omschrijvingen. Indien u een idee heeft gekregen hoe u uw dashboard zou willen laten ontwikkelen stuurt u dan een schets, beschrijving en eventueel wat data in excel naar info@dashboardsnu.nl

Het eerste concept van uw dashboard ontwikkelen wij gratis voor u. Indien u het dashboard op maat wil laten maken gaan wij ontwikkelingskosten in rekening brengen. U moet rekenen op een 350-500 euro voor een standaard uitontwikkeld dashboard.

Tip! Probeer ook uw eigen gegevens eens in te laden via de online XML versie. Binnen enkele minuten heeft u uw eigen data ingeladen in het dashboard. De instructies staan bij de (prefab) dashboards in het excel. Zie ook de videotutorial waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe de excel importfunctionaliteit werkt.

Contact

Wilt u ook zo'n dashboard of gewoon meer informatie stuurt u dan een mail naar info@dashboardsnu.nl , bel 020 - 770 75 17 of gebruik het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een dag, contact met u op om geheel vrijblijvend uw wensen door te spreken.