Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 "Eerste proefversie met eigen data gratis!"

 

 

“Een dashboard is een visuele weergave van de belangrijkste informatie die nodig is om één of meer doelstellingen
te behalen, geconsolideerd en gerangschikt op één enkel scherm, zodat de
informatie in een oogopslag kan worden bekeken.”

S. Few

Over ons 

 

Beste klant,

 

welkom bij Dashboardsnu. Dashboardsnu is een initiatief van Luijkx Consultancy. Luijkx Consultancy heeft vele jaren ervaring met het vervaardigen van rapporten, het doen van analyses op de database en het verlenen van andere consultancy op het gebied van Business Intelligence. Daarnaast heeft Luijkx Consultancy zich bedreven gemaakt in het ontwikkelen van dashboards. Meestal was dat tijdens het doen van een consultancy klus bij een klant, anderzijds was dat on demand.

 

Omdat de techniek steeds verder ontwikkeld is kunnen steeds sneller instant dashboards aan de klant aangeboden worden. Hierdoor is het idee van dashboardsnu ontstaan. Het aanbieden van dashboards tegen een relatief lage prijs, tegen eenzelfde kwaliteit als u dat zou krijgen als u dure consultants in dienst neemt en met een gegarandeerde snelle levering.

 

Wij leveren dashboards aan verschillende typen bedrijven. Callcenters, Webshops, Fieldmarketingbureau’s, Marketing en –Sales afdelingen van financiële instellingen, maar ook MKB. Denkt u daarbij aan kappers, bakkers, broodjeszaken, koffiezaken, schoenenwinkels etc.

 

Wij bieden de dashboards als producten aan omdat wij denken dat dashboards ook snel en in een enigszins uniform format (prefab) opgeleverd kunnen worden. Dashboards op maat zijn uiteraard ook mogelijk.

 

De tool die we daarvoor gebruiken is Microsoft Power BI. Voorheen gebruikten we ook SAP Dashboard design, maar deze tool is end of life.

 

Zie verder in deze site voor de mogelijkheden.  

 

Met vriendelijke groeten,

 

Michiel Luijkx

Directeur Luijkx Consultancy