Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 "Eerste proefversie met eigen data gratis!"

 

 

“Een dashboard is een visuele weergave van de belangrijkste informatie die nodig is om één of meer doelstellingen
te behalen, geconsolideerd en gerangschikt op één enkel scherm, zodat de
informatie in een oogopslag kan worden bekeken.”

S. Few

Update service

 

Een dashboard zal voorzien moeten worden van gegevens. Dit kan op verschillende manieren geregeld worden. Handmatig of geautomatiseerd. Handmatig kan door een Excelsheet te vullen met gegevens en deze periodiek te importeren in de tool waarna het nieuwe dashboard gepubliceerd kan worden. Dit kan door ons gedaan worden maar ook door u zelf. 

 

Geautomatiseerd

Daarnaast biedt Microsoft Power BI de mogelijkheid via een gateway om het update proces te automatiseren. Naast de desktopversie van Power BI wordt een gateway geïnstalleerd die het automatisch updaten van uw online dashboard verzorgd. U dient alsnog het excelsheet te vullen periodiek. Alleen het inlezen en online zetten wordt geautomatiseerd. De voorwaarde is wel dat de computer of server aan staat en verbonden is met het internet op het moment dat de update gescheduled is.

 

Mocht u dit te ingewikkeld vinden en niet altijd een computer, laptop of server ter beschikking hebben die altijd aan staat, dan kan u dit door ons laten verzorgen.

 

Real-time

Wat ook mogelijk is is Power BI aan te sluiten op bijvoorbeeld uw kassa systeem. Hierdoor heeft u beschikking tot een real-time data en is er helemaal geen handmatige handeling meer nodig.